Kom maar in mijn huisje !

Voor het project Tussenruimte Presikhaaf worden vijf kleine kleurige huisjes verspreid over een gedeelte van park Kinderkamp. De houten huisjes zijn gemonteerd op een pallet en daardoor verplaatsbaar. Eén wand is draaibaar waardoor de objecten toegankelijk zijn voor kinderen.
Tijdens dit project worden er tijdelijke en permanente spelaanleidingen voor kinderen gecreëerd in samenwerking met kunstenaars en bewoners. Dit kunnen formele maar ook informele speelplaatsen zijn. Wat een speciale aantrekkingskracht op kinderen heeft zijn de ongewone situaties, zoals een weg die is opengebroken, een omgewaaide boom of een stagnerende regenwaterafvoer.

Opdrachtgever: Kunstbedrijf Arnhem, Sportbedrijf Arnhem en Kunstenaars en Co
Ontwerp: Hik Ontwerpers
Locatie: Presikhaaf, Arnhem
Status: 2010 Uitgevoerd

Comments are closed.