NETWERK

   

GEMEENTE UTRECHT

Dienst maatschappelijke ontwikkeling (DMO) van de gemeente Utrecht.

 

website
LABYRINTH ONDERZOEK

Labyrinth is een modern full-service onderzoeks- en adviesbureau dat bestaat uit een goed op elkaar ingespeeld team van specialisten met ruime ervaring op diverse onderzoeksterreinen. Wij werken snel, zijn betrouwbaar en flexibel en leveren binnen de afgesproken tijd actuele en betrouwbare onderzoeksresultaten van hoge kwaliteit.

 

website
DE VIPBUS

Anno 2010 is er de VIPbus. De VIPbus is nostalgie in een moderne jas met als vertrekpunt de waarden van de SRV-man: persoonlijk, inspirerend, vertrouwd en gedreven. De VIPbus rijdt rond en brengt ideeën, dromen, geschiedenis en cultuur tot leven. De VIPbus is een plek voor bijzondere en inspirerende ontmoetingen. Leve de man van de VIP hiep hiep hiep…..

 

de vipbus
NEDERLANDS FILMFESTIVAL

Ieder najaar is Utrecht het bruisende middelpunt van de Nederlandse film met een programma boordevol premières van Nederlandse speelfilms, documentaires, korte films en tv-drama. Het festival biedt het filmliefhebbende publiek bovendien een gevarieerde blik op Nederlandse films uit het recente verleden.

 

KUNSTLIEFDE

Kunstliefde biedt ruimte voor allerlei vormen van beeldende kunst: figuratief, abstract, ruimtelijk of plat, installaties, multimedia, grafiek, fotografie, email, keramiek.

Gasttentoonstellingen en thematische ledententoonstellingen worden afgewisseld met verkooptentoonstellingen met kunst tot 500 euro.

In het pand aan de Nobelstraat zijn per jaar zo’n 15 grote en kleinere tentoonstellingen te zien. 

 

kunstliefde
PODIUM VOOR ARCHITECTUUR / PIER K

Het Podium voor Architectuur Haarlemmermeer organiseert jaarlijks een tiental exposities voor architectuurminnende volwassenen, het vakpubliek en kinderen. het Podium is een generator van kennis over de ruimtelijke ordening in de meest brede zin. Ze leveren een bijdrage aan de nieuwe woon- en werkmilieus van de toekomst. Podium Architectuur is onderdeel van Pier K.

 

website
UTRECHT AAN DE NIJL

Stichting Utrecht aan de Nijl zet zich actief in om de sociale samenhang in de wijken van Utrecht te versterken. Daarbij is de bevordering van een gevarieerd leef-, woon en werkmilieu het belangrijkste aandachtspunt. Utrecht aan de Nijl creëert een platform voor ontmoeting en synergie tussen bewoners, ondernemers, instellingen en organisaties in de Utrechtse wijk.

 

website
BEEHIVE

Beehive is een in Amsterdam Slotervaart gevestigd platform voor (startende) ondernemers in de creatieve industrie.

 

website
ZIMIHCZIMIHC ontwikkelt en coördineert het hele jaar door festivals, optredens, manifestaties, wedstrijden en evenementen in de provincie Utrecht. Amateurkunst staat hierbij in het middelpunt of gaat hand in hand met professionele kunst. Meestal werkt Culturele projecten samen met lokale organisaties.
HKUDe HKU is één van de grootste op kunst en cultuur gerichte opleidingsinstituten in Europa. De HKU biedt opleidingen in de volgende richtingen: beeldende kunst, vormgeving, muziek, theater, games en interactie, media, kunstmanagement en kunsteducatie. Sinds 1999 is de HKU ook ‘an accredited institution of the Open University’.
CUMULUS WELZIJN

Cumulus Welzijn is een organisatie voor welzijnswerk, actief in de vier Utrechtse wijken Binnenstad, Noordoost, Oost en Overvecht. In ons werkgebied bieden wij een breed en samen-hangend pakket aan welzijnsdiensten, rekening houdend met de diversiteit van wijken en bewoners.

 

website
MAXTENSIONVerhoog uw attentiewaarde.

Extra communicatieruimte op een doek.

Gemakkelijk, flexibel en doeltreffend.

website
UNILEVER VASTGOEDWerkzaam in de centrumkwadrant Overvecht (Utrecht)
website
MITROSGrootstedelijke woningcorporatie werkzaam in Utrecht en Nieuwegein. Mitros richt zich op de problematiek én de uitdagingen rondom het wonen in grote steden.
website
PORTAAL

Een van de grotere corporaties in ons land. Zorgt voor de huisvesting van ruim 56.000 huishoudens.

Samen met de buurtbewoners en maatschappelijke organisaties werkt Portaal aan verbeteringen daar waar dat nodig is. Activiteiten lopen uiteen van het verbeteren van wijken tot versterking van samenhang in buurten.

 

website
BO-EX

Bo-Ex wil garant staan voor goed wonen in een aantrekkelijke woon- en leefomgeving voor mensen die gezien hun inkomen of door andere omstandigheden minder kansrijk zijn op de woningmarkt.

 

website
UCEE STATION

UCee station is een digitaal platform voor jongeren uit de stad Utrecht. Op de site staan radioshows, filmpjes, clips, artikelen, interviews, columns, etc. Het is een project van Click F1 in samenwerking met het Utrechts Centrum voor de Kunsten.

 

website

VADER RIJN COLLEGE

Het Vader Rijn College is een openbare school voor VMBO. Respect voor elkaar, een veilig padagogisch klimaat en intensieve begeleiding staan voorop. Onderbouw en bovenbouw zijn apart georganiseerd met eigen roosters en eigen docenten. Zo ontstaan twee kleinschalige organisaties waarin iedereen elkaar kent.

 

vader rijn college

GERRIT RIETVELD COLLEGE

Het Gerrit Rietveld is een interconfessionele (rk/pc) scholengemeenschap voor gymnasium, technasium, atheneum, havo en theoretische leerweg.

 

Gerrit Rietveld College